Telefilem Maaf Terakhir Di TV3 (Cerekarama)

Saksikan telefilem Maaf Terakhir yang akan menemui penonton semula pada 15 Jun 2024, bersiaran pada hari Sabtu, pukul 10.00 malam menerusi slot Cerekarama di TV3 atau boleh strim secara online di Tonton.

Telefilem asalnya ditayangkan pada tahun 2023 ini merupakan arahan Mohd Fazli Yahya aka Pali Yahya, nukilan skrip daripada Falriqz Naail bersama Moonrahdin dan diterbitkan oleh syarikat produksi Zamriez Golden Pictures Sdn. Bhd.

Tayangan Asal : 2023
Bersiaran : Slot Cerekarama di TV3
Tarikh : 15 Jun 2024 (Sabtu)
Masa : 10.00 malam
Penulis Skrip : Falriqz Naail, Moonrahdin
Pengarah : Mohd Fazli Yahya
Produksi : Zamriez Golden Pictures Sdn. Bhd.

maaf terakhir

Barisan Pelakon

Antara pelakon yang membintangi telefilem ini ialah Izzue Islam, Normah Damanhuri, Nabila Huda, Ashraf Muslim, Nik Ramli Rejab, Fadzil A Aziz, Badrul Sham Harun, Rosnah Idris, Fifie Azmi dan ramai lagi.

Watak Lakonan

  • Izzue Islam sebagai Zaki
  • Normah Damanhuri sebagai Siti
  • Nabila Huda sebagai Midah
  • Ashraf Muslim sebagai Ustaz Rafi

Sinopsis Telefilem Maaf Terakhir

Telefilem Maaf Terakhir mengisahkan tentang Zaki yang akan meminta maaf dengan ibunya Siti pada setiap hari supaya ibunya mendoakannya. Ini sangat penting untuk Zaki yang ingin keberkatan dari ibunya.

Advertisements

Satu hari, Zaki berkenalan dengan Ustaz Raffi yang warak dan banyak pengikut, tanpa Zaki tahu yang Ustaz Raffi sebenarnya adalah penunggang agama.

Ustaz Raffi menipu dengan mengambil derma kononnya untuk tujuan kebajikan, namun sebenarnya duit-duit itu adalah untuk kegunaan sendiri. Bukan itu sahaja, dia juga menawarkan pakej umrah dan haji palsu kepada penduduk kampung.

Leave a Comment