Awak Terlalu Ganu Untuk Saya (Astro Warna)

Sempena Aidilfitri ini, Astro bawakan telefilem Awak Terlalu Ganu Untuk Saya yang akan menemui penonton pada petang raya pertama menerusi Astro Warna.

Ianya merupakan sebuah telefilem romantik komedi karya solo pertama daripada Zizan Razak sebagai pengarah dan penerbit.

awak terlalu ganu untu saya

Sinopsis Telefilem Awak Terlalu Ganu Untuk Saya

Telefilem Awak Terlalu Ganu Untuk Saya mengisahkan tentang Matin seorang lelaki kelahiran Terengganu yang berusaha sebaik mungkin untuk menyembunyikan identiti ‘KeTerenggunannya’ dari seorang gadis bandar yang disukainya bernama Melissa.

Dia mendapat sokongan dari seorang rakan karib yagn secara rahsia mencintainya, Timoh. Konflik Wan Hulaimi bermula apabila Zack curiga terhadap perbuatannya dan kedatangan Wan Hurairah ke bandar.

Advertisements

Kejujuran yang muncul dalam hatinya membuatnya mengaku kebenaran kepada Melissa. Melissa menerimanya kerana dia sudah menyukainya.

Walaubagaimanapun, Wan Hulaimi percaya bahawa gadis yang betul untuk adalah Timon kerana dia selalu menerima dia seadanya.

Barisan Pelakon

Antara pelakon yang terlibat dalam telefilem ini seperti Zizan Razak, Riena Diana, Adrina Kamaruddin, Wanns Ahmad, Jihaa Sham, Hilmy Ashley, Addnan Saripudin dan ramai lagi.

Watak Lakonan

  • Zizan Razak sebagai Matin
  • Riena Diana sebagai Teja
  • Adrina Kamaruddin sebagai Melissa
  • Hilmy Ashley sebagai Zul Stefano

Produksi & Pengarah

Telefilem ini merupakan sepenuhnya dihasilkan oleh Zizan Razak bersama syarikat produksinya ZR Studio.

Advertisements

Waktu Bersiaran

Jangan lupa untuk tonton telefilem Awak Terlalu Ganu Untuk Saya pada 10 April 2024, hari Rabu, jam 4.00 petang di saluran Astro Warna dan Astro Go.

Dimana Ditayangkan?

Astro Warna 107

Tarikh Tayangan

10 April 2024 (Rabu)

Waktu Bersiaran

4.00 Petang

Leave a Comment